Vanwege het corona-virus blijven overal op de wereld mensen thuis om zo weinig mogelijk risico te lopen besmet te raken of anderen te besmetten. Deze weken van quarantaine en de angst voor het virus zijn voor iedereen lastig. Ben jij de komende weken ook thuis omdat je kinderen geen school hebben? Of volg je de adviezen op om zo weinig mogelijk contact te hebben om de verspreiding van corona te voorkomen? Heel verstandig!

Grote kans dat je je na een tijdje begint te vervelen. Of dat je je afvraagt wat je je kinderen kunt aanbieden om te doen zonder naar een winkel of openbare plek te gaan. Dan zijn ebooks en luisterboeken ideaal want deze kun je gewoon online bestellen en downloaden.

Speciaal in deze moeilijke weken hebben we een ebook serie van de maand maart tijdens corona. Dus er is niet 1 ebook van de maand maar de hele serie van de zeven zussen!!
De boeken van Lucinda Riley zijn erg populair. Kies er dus nu één uit de ebook serie van de maand en download hem direct. Dan weet je zeker dat je de komende weken in ieder geval een spannend verhaal hebt om van te genieten tijdens het thuisblijven ivm corona.

 

Ebook serie van de maand maart:


 

Zijn deze boeken uit de ebook serie maart tijdens corona niet jouw favoriet, kijk dan hier en kies zelf een ander mooi ebook of luisterboek.

Op de site van Eboekje zijn ook heel veel kinder-ebooks en luisterboeken voor kinderen te vinden. Kijk snel!